Don’t shoot what it looks like.
Shoot what it feels like.


– David Alan Harvey


Hallo wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij mijn foto’s.

Laat ik me even voorstellen dan weet je wie er achter het maken van deze foto’s zit . Mijn naam is Mariëlla Aarts en ben een enorme genieter van de natuur, of het nou een bloem vlinder of een veertje hangend in een takje is, een mooi wolkendek of een libel hangend boven het water ik vind het prachtig ! Er is zoveel moois om ons heen te zien , vaak lopen we er langs zonder dat we het zien en dat is toch zo jammer.

Behalve dat ik van de natuur hou is er nog iets wat ik erg leuk vind en dat is fotograferen, en hoe leuk is het dan om die twee samen te voegen tot een hele leuke hobby ! Mijn voorkeur gaat uit naar macro en close up fotografie, waarom ? Wel eens een klein spinnetje van heel dichtbij gezien, of de meeldraden van een piepklein bloemetje ? Als je eenmaal hebt gezien hoe wonderlijk onze natuur in elkaar zit dan wil je steeds meer zien en ga je ook met hele andere ogen om je heen kijken. Voor mij is het een heerlijke ontspanning.

Ben ik een prof ? O jee nee verre van , en dat hoeft ook niet. Ik fotografeer puur op mijn gevoel en heb veel plezier met deze geweldig leuke hobby ! De lenzen waarmee ik werk zijn de Macrolens 100 mm de Lensbaby Composer Pro met Sweet 35 de domiplan automatic lens 2.8/50 de Helios 44-2 en de Helios 44M Ik hoop dat ik jullie mee kan laten genieten van mijn foto's Er rust copyright op alle foto’s op deze website. Wil je toch gebruik maken van een foto neem dan even contact met me op.

Veel kijkplezier,

Mariëlla

6 Comments

 1. Marjan Pieterse schreef:

  Mariëlla…wat maak je méér dan prachtige foto’s! Helemaal geweldig! Veel liefs!

 2. sonja schreef:

  Zo mooi en puur, dit is toch een droom om alles zo te kunnen laten zien.
  Ze zijn wel echt professioneel, laat anderen maar proberen er dicht bij te komen!!
  Liefs XXX Sonja

 3. Anja Homburg schreef:

  Zag je foto in het FES blad staan, wat een prachtige foto’s Mariëlla. Ga ze nog een keer beter bekijken! Succes met deze fijne bezigheid.
  Hartelijke groet, Anja

  • Mariella schreef:

   Hallo Anja, Wat een leuke reactie dank je wel !
   Ik heb het blad nog niet gekregen maar ben nu wel erg benieuwd.

   Groetjes Mariëlla

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!