klein-geaderd-witje-dauw-druppels
Het rulse laarzen pad
mei 8, 2017
groot-dikkopje-vlinder
We zagen ze vliegen
juni 17, 2017
Toon alles

Wat doe je op de eerste tropische dag ?

sunny-day

Sunny day

Sunny day

Gisteren hadden we dan onze eerste tropische dag met maar liefst 30.5 graden ! Echt zo’n warme lome dag waarin ik geen zin had om te gaan stofzuigen te wassen of wat dan ook. Nee dit zou een dag worden van lekker op de schommelbank in de tuin met mijn munt theetje een boek lezen en verder helemaal niks…..

Maar dan begint het toch weer te kriebelen ,  zeg maar gerust héél erg te kriebelen  en wat doe je aan die kriebel ? juist ja zorgen dat het stopt,  hoe wat en waar was me al duidelijk ik ging aan de tuintafel freubelen met water een spiegel en een bloemetje, het bloemetje (madeliefje) heb ik op het grasveld achter het huis geplukt de spiegel van de muur gehaald en de plantenspuit gevuld…..

Vergeten was mijn plakkerige lijf vergeten was de hond die eigenlijk ook wel even graag naar buiten had gewild, nee het was nu mij en de  camera tijd !   Deze keer mocht de lensbaby op de camera en laten zien of er iets moois van te maken viel, of dat ook is gelukt,  Ik heb in ieder geval weer een fijne middag buiten doorgebracht én ben blij met het resultaat !

Op naar een mooie zomer …………

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!