herfst-roodtinten-bladeren
Hij komt hij komt…..
september 14, 2018
roos-pastel-soft
januari 25, 2019
Toon alles

Vitamine zon shot

rups-koninginnenpage-vlinder-pages

Rups koninginnenpage

Eigenlijk had ik verwacht al wel wat  mooie paddenstoel foto’s gemaakt te zullen hebben maar waar ze me op Facebook om de oren vliegen heb ik er welgeteld …. 0!   Vergeleken met vorig jaar is dat wel érg weinig,  dat ze er al zijn is duidelijk en  of het komt door de droge zomer die we hebben gehad geen idee maar hier is het nog niet al te veel.

Moet ik ook wel eerlijk zeggen dat ik er nog niet echt naar op zoek ben geweest, zolang de zon schijnt en de vlinders bijen en ander ‘zomergrut’  hier door de tuin zwerven  de bloemen maar blijven groeien en bloeien ben ik echt nog niet zover dat ik al in de herfst mood ben, het enige wat me nu aan herfst laat denken is het gesnotter en genies !       Mijn man wist te vertellen dat hij vorig jaar deze tijd een veld had gezien stampvol vliegenzwammen en of ik het leuk zo vinden daar even te gaan kijken, wat een vraag…..  Man wat was het daar mooi en wat hebben we veel gezien 🙂

Niet een maar  tientallen blauwtjes vuurvlinders libellen en zelfs de rups van een koninginnenpage, een strakblauwe lucht een veld vol met bloemen en een Mariëlla die niet wist wat ze meemaakte. Dat de vliegenzwammen er nog geen zin in hadden prima die komen wel ik heb wel mooi een extra zomershot gekregen waar ik nog wel even mee vooruit kan.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!