roze-sprinkhaan-krasser-nimf
Roze maandag op de hei
juli 24, 2017
paddestoel-paddenstoel-herfst-bos-mos
Laat maar komen
september 6, 2017
Toon alles

Nog geen spijt nog niet

veertje-feather-gedachten-minds-spiritueel

Keep our minds

En dan voor je het weet zit je alweer in de laatste week van je vakantie , waar je lang naar uitkeek en die nu veel te snel weer richting het einde loopt. Ik had me voorgenomen om in deze vakantie veel foto’s te gaan maken , voorgenomen ja want tot nu toe is het niet al te veel . Het is niet dat ik niks moois tegenkom integendeel zelfs met al die mooie bossen, heide en water om ons heen, zo mooi dat ik de hele dag wel zou kunnen ‘schieten’ maar laat ik daar nou eens geen zin in hebben !

Ook geen zin in Facebook (na de vakantie weer ) of Twitter (heb ik niet)  of Instagram (wat ik ook al niet heb) en geen nieuws (behalve het weer dan ) heb ik dan helemaal geen nieuwe foto voor mijn site ? Tuurlijk heb ik die wel en wel twee ook !  De eerste paddenstoel die we in het Leuvenemse bos zagen staan ,en een die ik zelf erg mooi  vind en precies zo is geworden zoals ik dat voor ogen had, nl dat  van een klein veertje van de Vlaamse gaai wat de stand op twee foto’s brengt.  En verder geniet ik van iedere dag hier samen met mijn vriend, wandelen en me bedenken hoe fijn het hier is en hoe mooi lief en leuk die paddenstoel/heide/ of wat dan ook op de foto zou staan en toch gewoon doorlopen en denken dat komt nog wel zonder spijt te hebben van had ik nou maar…………..

Dat komt allemaal wel weer als we thuis zijn en we nagenieten en ik dan weer zeg:  ppfff  wat stom dat ik toen niet die of verdorie had ik nou maar die foto ………………

 

Maar voor nu  zeg ik :  Keep our minds light as feather .

2 Comments

  1. sonja schreef:

    Hoi Mariëlla, wat een leuk geschreven verslag van je vakantie. Echt het eerste stuk had ik zelf kunnen schrijven. Even niets, geen social media, eigenlijk weinig sociale dingen. Gewoon even lekker niets! Maar nu er weer vol in, tja tis niet anders. Enne straks heb je tijd tekort voor alle herfst foto’s…

    • Mariella schreef:

      Hai Sonja, Af en toe is dat toch wel héél lekker om even geen sociale dingen te ‘moeten’ toch ? Even bijtanken en er daarna weer tegen kunnen en die herfst foto’s gaan er zeker komen hoor weer een mooie seizoen om erop uit te gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!