veertje-feather-gedachten-minds-spiritueel
Nog geen spijt nog niet
augustus 25, 2017
vincent-van-gogh-natuur-groen-paddestoelen
Onze Vincent
september 21, 2017
Toon alles

Laat maar komen

paddestoel-paddenstoel-herfst-bos-mos

Begin van een nieuw seizoen

Voor je het weet worden de dagen weer korter mogen de strandspullen weer naar de zolder en is de natuur zich aan het voorbereiden op een nieuw seizoen. Hoe geweldig de zomer ook was met zijn mooie warme lome dagen hoe heerlijk het was om tot laat buiten te kunnen zitten er komt toch ook nu weer een tijd van verandering aan, is dat erg?   Ik kijk nu alweer  uit naar de volgende zomer maar die komt terug zeker weten, maar eerst nog een mooie herfst ( en een witte winter /vrolijke lente) met zijn mooie kleuren vallende blaadjes plensbuien en op de laarzen door het bos struinen. Want ook al is de zomer nog zo fijn ook de herfst mag er zijn 😉

Deze wandeling mocht de Helios lens in de tas en ik zou wel zien waar het schip strandde, niks kunnen vinden wat ik wil fotograferen ook prima een wandeling en genieten is minstens zo fijn ,maar ik was net aan de wandel toen mijn oog op dit kleine paddestoeltje viel  dus eigenlijk strandde het schip vrij snel want hierna viel er niet veel meer aan paddestoelen te vinden. Verkeerde tijd verkeerde bos? I don’t  know  Een ding is zeker ze gaan komen en dan kruip ik weer door het bos !  Wel heb ik de ijsvogel gezien en ook die staat hoog op mijn lijstje, volgende keer toch maar een wandeling met niet alleen de Helios maar ook de zoom voor je weet maar nooit…..

Ik zou zeggen laat maar komen die herfst ik ben er klaar voor…..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!