drop of dandelion
Pluisjes
mei 3, 2018
groot-dikkopje-vlinder-korenbloem-koren
Groot dikkopje
juni 14, 2018
Toon alles

Juffertje in het groen

juffertje-groen-macro-bloem-aquarel

Juffertje in het groen

Juffertje in het groen het klinkt zo mooi zo lief,   en mooi zijn ze deze eenjarige bloemen . Vorig jaar had ik al vroeg in het voorjaar een zakje zaadjes van wilde bloemen door de tuin gestrooid en tot diep in het najaar mochten we dan ook genieten van velen soorten wilde bloemen waaronder dus ook het juffertje in het groen of zoals de Engelse benaming love in the mist. Helaas dit jaar er helemaal niet aan gedacht en zullen we het een keer zonder moeten doen.  Jammer want ze zijn zo fotogeniek.

Maar…..Dan zie je in het tuincentrum hele bossen juffertjes in het groen 🙂   Ik kon het niet laten en nam een bosje mee naar huis en dacht toch zeker wel een aantal dagen te mogen genieten van….

Dat laatste valt wel even tegen, de dag erna hingen ze al als een stel verlepte bejaarden in het groen in de vaas, waar zijn mijn juffertjes?  Ze stinken als oude sokken, dus jammer maar mijn mooie juffertjes zijn uiteindelijk al te snel in de groene bak beland .   Of ik er dan helemaal geen lol van heb gehad?   o jawel hoor …  dat is deze foto geworden !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!