bos-annemoon-bosannemoon
En dan ga ‘ik’ online !
maart 30, 2017
klein-geaderd-witje-dauw-druppels
Het rulse laarzen pad
mei 8, 2017
Toon alles

I just want to say …

brocante-ranonkel- love-sweet

I just want to say...

Tja wat wil ik nu eigenlijk zeggen …

Vol energie zette ik mijn website online want dat was toch wel even een dingetje hoor, beetje spannend ook wel want wie kijkt er eigenlijk ? Nou dat laatste valt me reuze mee als ik de statistieken mag geloven , ik viel van mijn stoel toen ik zag hoeveel bezoekers er op deze site  komen kijken, echt héél leuk !

Nou valt het met de nieuwe foto’s die ik plaats een beetje tegen en waarom ?   Nou omdat je met een kapotte camera niet veel kunt.  Mijn mooie rode Nikonnetje heeft het na een half jaar zijn best voor me gedaan te hebben  al begeven, o wat baalde ik daarvan  geen foto’s  en tja dan zit je te kijken.  Een nieuwe camera die het al zo snel opgeeft is balen maar…………….Met dank aan de winkel en de goede service mag ik me nu de trotse eigenaar noemen van de Nikon D 5600   Wat een mooi ding zeg   nog kleiner nog lichter en nog beter dan mijn oude ‘nieuwe’    wat wil je nog meer !    Uuhhmmm   nog meer foto’s ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!