boomkikker-varens-zuignappen-braamstruweel
De boomkikker vervolg
juli 29, 2018
rups-koninginnenpage-vlinder-pages
Vitamine zon shot
oktober 10, 2018
Toon alles

Hij komt hij komt…..

herfst-roodtinten-bladeren

Herfstkleuren

Hij komt ja maar nog niet de beste man, nee als je goed kijkt zie je dat de natuur zich langzaam richting de herfst duwt. De zomer was en is gelukkig nog steeds in beeld, vlinders bloemen en de hier en daar al zichtbare paddestoelen kunnen het samen goed vinden maar kijk je naar de bomen dan zie je alweer de mooie transformatie van groen naar rood oranje of geel.

Langzaam gaan we afscheid nemen van de warmste zomer in drie eeuwen, die zomer waar je of heel gelukkig van werd  of die je niet snel genoeg voorbij kon  gaan, wat mij betreft mogen we dit weer aanhouden tot aan de kerst, dan een paar dagen sneeuw en dan weer op naar de zomer. Maar wil ik het seizoen met de paddestoelen  pompoenen warme truien frisse dagen ( ik vergeet liever de regen) en de dagen die korter worden wel missen?   Nee  zeker niet, want ook dit seizoen heeft zoveel moois te bieden en daar ga ik dan ook zeker weer van genieten, nu geen flessen anti tekenspul op de blote armen en benen als ik op pad ga maar lekker in regenbroek laarzen en dik vest struinend op zoek naar …………….

Maar voor het zover is is het nog een week zomer, een week met ook nu weer prachtig weer . Voorlopig houden we het dus nog even bij een ijsje korte broek en toch ook weer dat tekenspul, je moet er wat voor over hebben toch?

Als een voorproefje op wat nog komen gaat heb ik wel al een foto met  de mooie herfsttinten die we de komende tijd weer volop gaan zien,  hij komt er echt ….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!