brocante-ranonkel- love-sweet
I just want to say …
april 26, 2017
sunny-day
Wat doe je op de eerste tropische dag ?
mei 20, 2017
Toon alles

Het rulse laarzen pad

klein-geaderd-witje-dauw-druppels

Klein geaderd witje met dauwdruppels

Zaterdagochtend vijf uur als de wekker gaat, deze ochtend gaan we al heel vroeg naar Heeze om daar een stukje van het Rulse laarzen pad te gaan lopen  een schitterende route die loopt over de Strabrechtse Heide .    De laarzen regenpak en tas met camera staan al klaar dus we kunnen snel weg  wel vroeg hoor  voor iemand die zich graag op deze tijd van de dag nog een paar keer omdraait.

Natuurlijk gaap ik aan een stuk door en denk bij mezelf dat ik  eigenlijk toch nog graag in bed had willen liggen……

Maar dan, we parkeren de auto en stappen uit in een hele stille wereld want tja die tijd he, Nee dat klopt niet! We stappen uit en worden verwelkomt door een koor van vogels overal om je heen hoor je de vogels fluiten  geweldig mooi om zo je wandeling te beginnen. Geen mensen geen herrie maar alleen wij tweetjes de vogels konijntjes en de slapende vlinders !!!!   Vlinders ja want daar kwamen we voor, mooie vlindertjes hangend aan een bloemetje vol met dauwdruppels die zich langzaam laten verwarmen door de opkomende zon voordat ze weer kunnen rondfladderen .  Tot die tijd mogen we ze liggend in het natte gras vol dauw bekijken en fotograferen   man wat is dat mooi !!!    Als de zon zijn werk heeft gedaan en de vlinders zijn vertrokken zoeken we een bankje op en genieten van al dat moois om ons heen met een broodje en wat te drinken, het is net half negen en zitten te genieten met een grote G   Na weer veel mooie foto’s te hebben gemaakt en te hebben genoten van de mooie natuur gaan we weer richting huis want mijn laarzen staan onder water  ze noemen het regenlaarzen maar ze staan blank. Zouden ze je voeten alleen droog houden als het regent ?    Of had het Rulse laarzen pad  beter natte laarzen pad kunnen heten ?     Hoe dan ook ik ben toe aan nieuwe laarzen.

 

2 Comments

  1. sonja schreef:

    De foto’s zijn heel erg mooi, maar wat ik nog even wilde zeggen…je schrijft ook zo mooi, je voelt je er helemaal bij aanwezig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!