groot-dikkopje-vlinder-korenbloem-koren
Groot dikkopje
juni 14, 2018
boomkikker-kikker-bramenstruik-macro
De boomkikker
juli 3, 2018
Toon alles

Happy

bruin-zandoogje-vliegen-bloemen-planten-vlinder

Bruin zandoogje

Vlinders in de lucht je ziet ze weer volop en dat was voor mij  een goede reden om naar de Baron z’n hof te rijden, een prachtige bloementuin met daarin nu ook veel soorten vlinders en insecten, een walhalla dus . Dat er nog meer wandelaars fotografen en genieters zo over dachten…..ach ….

Nu is het zo dat (en dat heb ik al eens aangegeven) ik als ik iets op het oog heb ik alles en iedereen om me heen vergeet, heerlijk even in mijn eigen wereldje  op zoek naar dé foto. Dat je dan (zonder dat je het zelf in de gaten hebt) zelf als een vlinder of laten we zeggen een losgelaten kip door die tuin op en neer gaat is voor anderen misschien wel vreemd maar zelf kom ik er pas thuis achter als ik 0,0 % energie over heb en me vermoeid maar tevreden laat vallen.  Maar het ging over de vlinder in de lucht, nou wat was dat moeilijk maar ontzettend leuk om dit eens te proberen ze zijn zo ontzettend snel , kom er maar eens in de buurt ze zijn meteen vertrokken. Al met al heb ik er een heerlijk uurtje doorgebracht en ging met veel foto’s weer naar huis, benieuwd naar de resultaten.

Veel foto’s konden meteen de prullenbak  een paar haalden de hhmm best wel oke ronde. En van die paar haalde dit bruin zandoogje de ooohhh wat ben ik hier blij mee ronde 🙂   Dit smaakt naar meer !

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!