roos-pastel-soft
januari 25, 2019
kalf-creatief-bewogen-fotografie
Gevulde koe’k
maart 15, 2019
Toon alles

Gewoon (een) muursterretje

mosjes-sneeuw-macro-winter

Mosjes

Sneeuw , niet genoeg om eropuit te gaan maar voldoende om eens in eigen tuin te gaan kijken. Had ik dat maar eerder gedaan hoewel ik de tuin aardig goed meen te kennen qua beplanting of in ieder geval de beplanting in de warmere maanden, was ik toch verrast om te zien wat er groeit. Mijn oog viel op een piepklein stukje groen op het stenen muurtje van de plantenbak het was niet hoger dan een cm .  Kleine stengeltjes in frisgroen met oranje ofwel de  sporenkapsels dat stak lekker af tussen al dat wit, wat ik niet wist is dat dit mosje in de winter op zijn mooist is (bof ik weer )

Gek eigenlijk  ik dacht dat ik met mijn derde oog (macro lens) toch al veel friemelspul had gezien maar het blijft me verrassen dat ik deze wonderlijke wereld dus nog lang niet heb gezien. Ik ga binnenkort op ontdekkingsreis een reis die me naar de mooiste plekjes brengt waarvan ik niet wist dat het er was, van de ene verbazing in de andere vallen  met de oh en ah’s  en een grijns op mijn gezicht als ik een nieuwe ontdekking doe 🙂     ik heb er zin in, en dat in eigen tuin !

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!