mosjes-sneeuw-macro-winter
Gewoon (een) muursterretje
februari 2, 2019
oranjetipje-pinksterbloem-dauwdraden
Geluksmomentjes
april 9, 2019
Toon alles

Gevulde koe’k

kalf-creatief-bewogen-fotografie

Kalfje

Vorige week kwam ik erachter dat je in Eindhoven een biologische stadsboerderij hebt,  de Genneper Hoeve op landgoed  Gennep.   Woon ik al mijn hele leven tegen Eindhoven aan , deze kende ik nog niet. Wie verwacht er ook een boerderij met roodbonte melkkoeien varkens een kaasmakerij , kippen en een biologisch winkeltje  midden in de stad ?  Vraag je me de weg naar het PSV stadion dan weet ik het, de leukste winkeltjes of een terras kom maar op …….. maar koeien in de stad ?

En die koeien die waren er dus,  net als de kippen de varkens en nog meer koeien 🙂    Waren we een tien minuten eerder daar dan hadden we de geboorte van een schattig kalfje mee mogen maken. Het kleine ding lag nog nat in het stro en deed haar eerste poging om op die wankele pootjes te staan. Wat een wonder is het toch, wat ook een wonder was was dat we de camera mee hadden genomen om  even over het landgoed te gaan wandelen,  zo kon ik van dit kalfje een foto maken. Een foto waarin ik bewust heb gekozen om de beweging vast te leggen Een leuke en creatieve manier van fotograferen !

Kom je een keer in de buurt van de Hoeve dan is het zeker de moeite waard hier eens een kijkje te gaan nemen,  kijk dan vooral ook in hun winkeltje en proef de  lekkerste gevulde koeken ever …..

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!