kleverig-koraalzwammetje-bos-geel
Lieve mevrouw
oktober 3, 2017
spiegeling
Zoutelande
maart 9, 2018
Toon alles

Geveld door het bolletjes virus

Na een lange pauze begint het weer te kriebelen,  waar ik de afgelopen maanden even geen inspiratie kon vinden en de camera rustig in de kast liet liggen zo voorzichtig begin ik nu weer zin te krijgen om mijn in winterslaap gehulde hersenen weer op gang te krijgen. Dat is anders nog best wel even een dingetje want waar begin ik?

Buiten?  Nee te koud, een beer ligt ook niet voor niets in de winter in zijn hol dus waarom zou ik dan de kou ingaan…. het griepvirus is weer terug las ik en inderdaad  kijk ik om me heen dan is het een virus wat iedereen lijkt te willen pakken maar mag ik nog van geluk spreken dat ik alleen maar ben geveld door het bolletjes virus. Jazeker ook dat bestaat !  En met dit virus ben ik blij, je hoeft er niet voor naar buiten   je wordt er vrolijk en happy van en het geeft je inspiratie dus dit virus mag nog wel even blijven 🙂

Vanaf vandaag heb ik een nieuwe categorie waar je de laatste en dus nieuwe foto’s kunt bekijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!