rups-koninginnenpage-vlinder-pages
Vitamine zon shot
oktober 10, 2018
mosjes-sneeuw-macro-winter
Gewoon (een) muursterretje
februari 2, 2019
Toon alles

roos-pastel-soft

Roos

En dan is het alweer 2019 en zit de eerste maand er alweer bijna op, wat gaat het toch snel !    Zo zie ik dat mijn laatste blogje/foto’s  in oktober zijn geplaatst en het sindsdien erg stil is gebleven. Het is niet dat de zin over is, verre van zelfs maar ik moet toegeven dat ik niet echt plezier heb om met de kou buiten te gaan blauwbekken of zoek naar …..  Nee de koude maanden blijf ik lekker binnen en zoek andere dingen die me bezig houden en geloof me ook die zijn er naast mijn camera .

Sneeuw daar zat ik dan weer wel op te wachten en ijs op de sloten bloemen op de ramen, o man wat ben ik dan in mijn element.  Deze week was het eindelijk zover, tas in de auto en hup naar het bos met manlief en de hond . Echt als “ze”  waarschuwen voor wel 3 tot 5 cm sneeuw,  de treinen aangepast rijden en er bij de eerste vlok sneeuw  al een serieuze code oranje komt en je beter binnen kunt blijven ?  Dan zeg ik : vooral doen !!!!!!   Want terwijl de noodtoestand (sarcastisch maar toch ) bijna werd uitgeroepen en je  zou gaan denken wat als er nou eens 6 sm sneeuw valt wat dan?

Nou dan hebben wij een bos helemaal voor onszelf 🙂  Hoe dan ook, we liepen in een sprookjeswereld  waarin het sneeuwde je geen mens zag , waar je alleen de sneeuw onder je schoenen hoorde knerpen , waar geen voetstappen waren te zien alleen die van ons. Had ik al gezegd dat het sprookjesachtig mooi was ?    En dan die foto’s hé  want die wilden we ook nog maken, het is bij het idee zelf gebleven. de reden?   We hadden zoveel te zien en in stilte genieten is ook best wel eens fijn, wel was er een momentje dat de stilte even werd verbroken nl toen ik dacht langs de rand van het ven te lopen en ik ineens plat op mijn …..lag, als het dan onder je ook nog eens flink begint te kraken dan wil je wel weg hoor.

Dus geen foto’s wel een sprookjesachtige wandeling gehad (had ik dat al gezegd?)      Wel heb ik vandaag weer opnieuw kennis gemaakt met mijn Nikon, en de voorjaarskriebels beginnen weer voorzichtig te komen, maar eerst nog veel sneeuw en ijs  want ook daar wil ik graag nog wat foto’s van 😉    Voor nu een foto van een roos ………

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!